WANNASPORT
Vestamager Idrætsanlæg

Vestamager Idrætsanlæg

Ugandavej 87 Kastrup 2770

Book en bane

Tennisbane

Du lejer nu en tennisbane på Vestamager Idrætsanlæg i Tårnby Kommune – velkommen. Klubben på anlægget hedder Nøragersminde Tennis Klub, i daglig tale NTK Amager. Åbningstider: Banerne er åbne fra kl. 08:00 – 22:00. NÅR DU LEJER EN BANE, SKAL DEN ALTID EFTERLADES I SPILBAR STAND, DET VIL SIGE AT DEN SKAL KØRES OVER MED EN SLÆBEMÅTTE OG VANDES EFTER BRUG. Vi gør meget ud af at vedligeholde vores baner, og derfor beder vi dig om at være opmærksom på, at løbesko og andre sko med grove såler ikke er tilladt, da de ødelægger banerne. Husk at rydde op efter dig selv og så håber vi, at du får stor glæde af at benytte vores tennisanlæg. God træning.

Vis
TennisbaneTennis

Skema

torsdag 18. juli

Tennisbane

fredag 19. juli

Tennisbane

lørdag 20. juli

Tennisbane

søndag 21. juli

Tennisbane

Produkt beskrivelse

Tennisbane

Du lejer nu en tennisbane på Vestamager Idrætsanlæg i Tårnby Kommune – velkommen. Klubben på anlægget hedder Nøragersminde Tennis Klub, i daglig tale NTK Amager.

Åbningstider: Banerne er åbne fra kl. 08:00 – 22:00.

NÅR DU LEJER EN BANE, SKAL DEN ALTID EFTERLADES I SPILBAR STAND, DET VIL SIGE AT DEN SKAL KØRES OVER MED EN SLÆBEMÅTTE OG VANDES EFTER BRUG.

Vi gør meget ud af at vedligeholde vores baner, og derfor beder vi dig om at være opmærksom på, at løbesko og andre sko med grove såler ikke er tilladt, da de ødelægger banerne.

Husk at rydde op efter dig selv og så håber vi, at du får stor glæde af at benytte vores tennisanlæg.

God træning.