WANNASPORT
Torstorp Skolen

Torstorp Skolen

Torstorpvej 1 Taastrup 2630

Book en bane

Badmintonbane

Du lejer en bane i *Torstorp Skolens* hal. Hallen kan bruges til blandt andet fodbold, håndbold, basket og badminton. Der er net, mål og kurve til rådighed. Der er mulighed for omklædning og bad. Du skal selv medbringe udstyr som ketsjere og bolde. Hvis du skal bruge net eller mål, skal du selv sætte det op/stille dem frem og rydde op igen indenfor den tid, du har booket. Målene står inde i hallen og badmintonnet står i fritidsbrugerrummet lige indenfor døren til venstre. Ved booking modtages en kode, som du bruger til at få adgang. Koden virker 15 minutter før og efter starten på den bookede tid. Du må ikke bruge udstyr, der sætter mærker eller hakker i gulvet (ingen udendørs sko eller udstyr) og kan blive pålagt erstatningsansvar, hvis dette ikke overholdes. Du må ikke anvende hallen til kommercielle formål. Her er mere info og regler for leje af Åben Hal [Læs mere](https://www.htk.dk/Fritid/Lokaler-arealer/Aaben-hal.aspx) ..

Vis
BadmintonbaneBadminton

Hallen

Du lejer en bane i Torstorp Skolens hal. Hallen kan bruges til blandt andet fodbold, håndbold, basket og badminton. Der er net, mål og kurve til rådighed. Der er mulighed for omklædning og bad. Du skal selv medbringe udstyr som ketsjere og bolde. Hvis du skal bruge net eller mål, skal du selv sætte det op/stille dem frem og rydde op igen indenfor den tid, du har booket. Målene står inde i hallen og badmintonnet står i fritidsbrugerrummet lige indenfor døren til venstre. Ved booking modtages en kode, som du bruger til at få adgang. Koden virker 15 minutter før og efter starten på den bookede tid. Du må ikke bruge udstyr, der sætter mærker eller hakker i gulvet (ingen udendørs sko eller udstyr) og kan blive pålagt erstatningsansvar, hvis dette ikke overholdes. Du må ikke anvende hallen til kommercielle formål. Her er mere info og regler for leje af Åben Hal [Læs mere](https://www.htk.dk/Fritid/Lokaler-arealer/Aaben-hal.aspx)

Vis
Hallen

Skema

Saturday 20. July

Badmintonbane

Hallen

Sunday 21. July

Badmintonbane

Hallen

Monday 22. July

Badmintonbane

Hallen

Tuesday 23. July

Badmintonbane

Hallen

Thursday 25. July

Badmintonbane

Hallen

Saturday 27. July

Badmintonbane

Hallen

Sunday 28. July

Badmintonbane

Hallen

Monday 29. July

Badmintonbane

Hallen

Tuesday 30. July

Badmintonbane

Hallen

Wednesday 31. July

Badmintonbane

Hallen

Thursday 1. August

Badmintonbane

Hallen

Friday 2. August

Badmintonbane

Hallen

Saturday 3. August

Badmintonbane

Hallen

Produkt beskrivelse

Badmintonbane

Du lejer en bane i Torstorp Skolens hal. Hallen kan bruges til blandt andet fodbold, håndbold, basket og badminton.

Der er net, mål og kurve til rådighed.

Der er mulighed for omklædning og bad.

Du skal selv medbringe udstyr som ketsjere og bolde. Hvis du skal bruge net eller mål, skal du selv sætte det op/stille dem frem og rydde op igen indenfor den tid, du har booket.

Målene står inde i hallen og badmintonnet står i fritidsbrugerrummet lige indenfor døren til venstre.

Ved booking modtages en kode, som du bruger til at få adgang. Koden virker 15 minutter før og efter starten på den bookede tid.

Du må ikke bruge udstyr, der sætter mærker eller hakker i gulvet (ingen udendørs sko eller udstyr) og kan blive pålagt erstatningsansvar, hvis dette ikke overholdes. Du må ikke anvende hallen til kommercielle formål.

Her er mere info og regler for leje af Åben Hal Læs mere ..

Hallen

Du lejer en bane i Torstorp Skolens hal. Hallen kan bruges til blandt andet fodbold, håndbold, basket og badminton. Der er net, mål og kurve til rådighed. Der er mulighed for omklædning og bad. Du skal selv medbringe udstyr som ketsjere og bolde. Hvis du skal bruge net eller mål, skal du selv sætte det op/stille dem frem og rydde op igen indenfor den tid, du har booket. Målene står inde i hallen og badmintonnet står i fritidsbrugerrummet lige indenfor døren til venstre. Ved booking modtages en kode, som du bruger til at få adgang. Koden virker 15 minutter før og efter starten på den bookede tid. Du må ikke bruge udstyr, der sætter mærker eller hakker i gulvet (ingen udendørs sko eller udstyr) og kan blive pålagt erstatningsansvar, hvis dette ikke overholdes. Du må ikke anvende hallen til kommercielle formål. Her er mere info og regler for leje af Åben Hal Læs mere