WANNASPORT
Glostrup Fritidscenter

Glostrup Fritidscenter

Christiansvej 2 Glostrup 2600

Book en bane

AquaCare

AquaCare er et hold i varmt i vand, der tager udgangspunkt i genoptrænende øvelser. Præcis som vores coretræningshold på land, arbejder vi her med forbyggende øvelser og bevægelser - her er det blot i vand. Vi kalder det kroppens medicin. AquaCare er et lavintensitetshold i varmt vand for ALLE uanset erfaring eller styrke, men særligt for dig med fysisk nedsat funktionsevne. Det er et hold, hvor øvelser, tempo og sværhedsgrad tilpasses den enkelte deltager, så alle kan deltage og få netop det ønskede ud af dette hold. Når du har booket, har du også adgang til svømmehallen før og efter. Ved ankomst, vis din billet i Aquashop, herefter vil du få udleveret et adgangsgivende armbånd

Vis
AquaCare

AquaGym

AquaGym er udfordrende og effektiv træning som foregår i varmtvandsbassinet. Der trænes kondition, styrke og koordination, hvor størstedelen af musklerne bliver trænet til glad musik. Holdet er oplagt til dig, der vil træne effektivt med en større bevægelsesfrihed end på land - evt. på grund af fysiske skavanker. Når du har booket holdet, har du også adgang til svømmehallen før og efter. Ved ankomst, vis din billet i Aquashop, herefter vil du få udleveret et adgangsgivende armbånd

Vis
AquaGym

Skema

mandag 12. august

AquaCare

AquaGym

tirsdag 13. august

AquaCare

onsdag 14. august

AquaCare

fredag 16. august

AquaCare

AquaGym

torsdag 15. august

AquaGym

Produkt beskrivelse

AquaCare

AquaCare er et hold i varmt i vand, der tager udgangspunkt i genoptrænende øvelser. Præcis som vores coretræningshold på land, arbejder vi her med forbyggende øvelser og bevægelser - her er det blot i vand. Vi kalder det kroppens medicin.

AquaCare er et lavintensitetshold i varmt vand for ALLE uanset erfaring eller styrke, men særligt for dig med fysisk nedsat funktionsevne.

Det er et hold, hvor øvelser, tempo og sværhedsgrad tilpasses den enkelte deltager, så alle kan deltage og få netop det ønskede ud af dette hold.

Når du har booket, har du også adgang til svømmehallen før og efter.

Ved ankomst, vis din billet i Aquashop, herefter vil du få udleveret et adgangsgivende armbånd

AquaGym

AquaGym er udfordrende og effektiv træning som foregår i varmtvandsbassinet.

Der trænes kondition, styrke og koordination, hvor størstedelen af musklerne bliver trænet til glad musik.

Holdet er oplagt til dig, der vil træne effektivt med en større bevægelsesfrihed end på land - evt. på grund af fysiske skavanker.

Når du har booket holdet, har du også adgang til svømmehallen før og efter.

Ved ankomst, vis din billet i Aquashop, herefter vil du få udleveret et adgangsgivende armbånd