WANNASPORT
Gladsaxe Tennis og Padel Klub

Gladsaxe Tennis og Padel Klub

Gladsaxevej 200 Søborg 2860

Book en bane

Tennisbane, ude

Du lejer en tennisbane hos Idrætsanlæggene Gladsaxe, hvor klubben Gladsaxe Tennis spiller. Du skal selv medbringe bolde og ketcher. VIGTIG: Husk rigtig fodtøj. Fodtøj med mønster er total ikke tilladt. Ingen spil i løbesko. Stop 5 min før din tid udløber og fej banen efter brug, så den er klar til de næste spillere.

Vis
Tennisbane, udeTennis

Padeltennis, ude

Du lejer en padeltennis bane i Gladsaxe. Du har adgang til bane efter booking. Kontakt bowlinghallen for udlejning af bat og bolde i bowling hallens åbningstid. (Bemærk: Bowling hallen kan have lukket i nogle tidsrum) På lysmasten bag paddletennisbanen sidder en kontakt til at tænde lyset. Lyset er indstillet til at være tændt i en time – med mindre det automatisk slår fra, fordi der er nok naturligt lys.

Vis
Padeltennis, udePadel

Skema

søndag 21. juli

Tennisbane, ude

Padeltennis, ude

mandag 22. juli

Tennisbane, ude

Padeltennis, ude

tirsdag 23. juli

Tennisbane, ude

Padeltennis, ude

Produkt beskrivelse

Tennisbane, ude

Du lejer en tennisbane hos Idrætsanlæggene Gladsaxe, hvor klubben Gladsaxe Tennis spiller. Du skal selv medbringe bolde og ketcher.

VIGTIG: Husk rigtig fodtøj. Fodtøj med mønster er total ikke tilladt. Ingen spil i løbesko.

Stop 5 min før din tid udløber og fej banen efter brug, så den er klar til de næste spillere.

Padeltennis, ude

Du lejer en padeltennis bane i Gladsaxe.

Du har adgang til bane efter booking.

Kontakt bowlinghallen for udlejning af bat og bolde i bowling hallens åbningstid. (Bemærk: Bowling hallen kan have lukket i nogle tidsrum)

På lysmasten bag paddletennisbanen sidder en kontakt til at tænde lyset. Lyset er indstillet til at være tændt i en time – med mindre det automatisk slår fra, fordi der er nok naturligt lys.