WANNASPORT
Vestamager Idrætsanlæg

Vestamager Idrætsanlæg

Ugandavej 87 Kastrup 2770

Book en bane

Badmintonbane

Du lejer en badmintonbane i Vestamagerhallen. Du skal selv medbringe ketcher og bolde. Der er mulighed for at købe fjerbolde hos Café Feven i hallen. Denne mulighed kan ikke garanteres, og afhænger af beholdning og åbningstider Der er gratis parkering foran hallen. Der er mulighed for omklædning. Ved ankomst gå ind af hoveddøren, og find din bookede bane. VIGTIG: Brugere må ikke benytte udstyr, der sætter mærker eller hakker i gulvet. (F.eks. udendørs sko, udendørs udstyr, sko med såler, der sætter mærker på gulvet og lignende). Brugere kan blive pålagt erstatningsansvar, hvis dette ikke overholdes.

Vis
BadmintonbaneBadminton

Tennisbane

Du lejer nu en tennisbane på Vestamager Idrætsanlæg i Tårnby Kommune – velkommen. Klubben på anlægget hedder Nøragersminde Tennis Klub, i daglig tale NTK Amager. Åbningstider: Banerne er åbne fra kl. 08:00 – 22:00. NÅR DU LEJER EN BANE, SKAL DEN ALTID EFTERLADES I SPILBAR STAND, DET VIL SIGE AT DEN SKAL KØRES OVER MED EN SLÆBEMÅTTE OG VANDES EFTER BRUG. Vi gør meget ud af at vedligeholde vores baner, og derfor beder vi dig om at være opmærksom på, at løbesko og andre sko med grove såler ikke er tilladt, da de ødelægger banerne. Husk at rydde op efter dig selv og så håber vi, at du får stor glæde af at benytte vores tennisanlæg. God træning.

Vis
TennisbaneTennis

Tennisbane indendørs

Du lejer nu en bane en tennisbane på Vestamager Idrætsanlæg i Tårnby Kommune – velkommen. Klubben på anlægget hedder NTK Amager Tennisklub. Åbningstider: Banerne er åbne fra kl. 08:00 – 22:00. Vi gør meget ud af at vedligeholde vores baner, og derfor beder vi vores gæster være opmærksomme på følgende: Sko skal være af typen indendørs sportssko. Løbesko og andre sko med grove såler er IKKE tilladt, da de ødelægger banerne. Du skal derfor være opmærksom på, at du kan blive bedt om at forlade anlægget af vores servicepersonale, selvom du har booket og betalt for banen, hvis du ikke har korrekt fodtøj på. Dette beder vi vores gæster respektere.

Vis
Tennisbane indendørsTennis

Skema

Friday 24. May

Badmintonbane

Tennisbane

Tennisbane indendørs

Saturday 25. May

Badmintonbane

Tennisbane

Tennisbane indendørs

Sunday 26. May

Badmintonbane

Tennisbane

Tennisbane indendørs

Monday 27. May

Badmintonbane

Wednesday 29. May

Badmintonbane

Friday 31. May

Badmintonbane

Saturday 1. June

Badmintonbane

Sunday 2. June

Badmintonbane

Monday 3. June

Badmintonbane

Wednesday 5. June

Badmintonbane

Thursday 23. May

Tennisbane

Tennisbane indendørs

Produkt beskrivelse

Badmintonbane

Du lejer en badmintonbane i Vestamagerhallen.

Du skal selv medbringe ketcher og bolde.

Der er mulighed for at købe fjerbolde hos Café Feven i hallen. Denne mulighed kan ikke garanteres, og afhænger af beholdning og åbningstider

Der er gratis parkering foran hallen. Der er mulighed for omklædning. Ved ankomst gå ind af hoveddøren, og find din bookede bane.

VIGTIG: Brugere må ikke benytte udstyr, der sætter mærker eller hakker i gulvet. (F.eks. udendørs sko, udendørs udstyr, sko med såler, der sætter mærker på gulvet og lignende). Brugere kan blive pålagt erstatningsansvar, hvis dette ikke overholdes.

Tennisbane

Du lejer nu en tennisbane på Vestamager Idrætsanlæg i Tårnby Kommune – velkommen. Klubben på anlægget hedder Nøragersminde Tennis Klub, i daglig tale NTK Amager.

Åbningstider: Banerne er åbne fra kl. 08:00 – 22:00.

NÅR DU LEJER EN BANE, SKAL DEN ALTID EFTERLADES I SPILBAR STAND, DET VIL SIGE AT DEN SKAL KØRES OVER MED EN SLÆBEMÅTTE OG VANDES EFTER BRUG.

Vi gør meget ud af at vedligeholde vores baner, og derfor beder vi dig om at være opmærksom på, at løbesko og andre sko med grove såler ikke er tilladt, da de ødelægger banerne.

Husk at rydde op efter dig selv og så håber vi, at du får stor glæde af at benytte vores tennisanlæg.

God træning.

Tennisbane indendørs

Du lejer nu en bane en tennisbane på Vestamager Idrætsanlæg i Tårnby Kommune – velkommen. Klubben på anlægget hedder NTK Amager Tennisklub.

Åbningstider: Banerne er åbne fra kl. 08:00 – 22:00.

Vi gør meget ud af at vedligeholde vores baner, og derfor beder vi vores gæster være opmærksomme på følgende:

Sko skal være af typen indendørs sportssko. Løbesko og andre sko med grove såler er IKKE tilladt, da de ødelægger banerne. Du skal derfor være opmærksom på, at du kan blive bedt om at forlade anlægget af vores servicepersonale, selvom du har booket og betalt for banen, hvis du ikke har korrekt fodtøj på. Dette beder vi vores gæster respektere.